Fågelperspektiv hela terminen

Efter att ha sett dansföreställningen Krax Krax av Minna Krook började barnen ställa frågor om fåglar. På skolgården lekte de dansande frågar och härmade rörelserna de sett. Pedagogerna bestämde därför att fåglar fick bli terminens tema! Hur bor fåglar (relationer)? Vem är fågel (identitet)? Var finns fågeln (prepositioner)? 

Analys av MOLN

Moln av Kompani Giraff är en cirkusföreställning baserad på Karin Boyes dikter. Efter att ha sett föreställningen gjorde eleverna analyser (inom ramen för ämnet svenska). Eleverna fick också skriva egna dikter inspirerade av vad de sett.Teckningar från föreställningen

I en förskoleklass fick barnen rita något de mindes från föreställningen Fågel med danskompaniet Kolko.

Elever från Fryshusets gymnasium

såg dansförställningen Häxor. Efteråt fick de skriva ner sina tankar och reflektioner. Coolt ljus, häftigt ljud, genomtänkt koreografi, mycket publikinteraktion och scenens runda form var några av sakerna eleverna särskilt gillade. 

Elever från dansskola

såg FoF med Kroppsklubben. "Det var väldigt intressant och roligt! Vi har aldrig sett en föreställning om kroppsdelar förut och fick lära oss massor, inte minst om snippans olika delar."

Frigör din skaparkraft

I vår story så är designbyråerna i communityn hjältarna i vår framgång. En av våra kunder sa att det är som att ha en privat PT och det stämmer. Du behöver en strateg vid din sida som coachar dig. Det är de som läser av designtrenderna på din marknad (vi finns i flera länder) och skapar din helt unika sida med dig i förarsätet.