15-17 feb
Kvällar och helg
MDT, Slupskjulsvägen 30, Skeppsholmen

Anika Edström Kawaji och Robin Haghi:

Things That Can Survive in Space 

För vem: gymnasiet
När: 15 februari kl 18.00
16 feb kl 20.00
17 feb kl 18.00
18 feb kl 15.00
Var: MDT, Slupskjulsvägen 30, Skeppsholmen
Biljettpris: 50 kr/st


Ett koreografiskt experiment som skickar danser till obestämd adress ut i rymden. Två publiker. En närvarande publik och en hypotetisk. En kvälls- eller helgföreställning för eleverna på gymnasiet i februari.

Anika Edström Kawaji och Robin Haghi koreograferar med intentionen att blotta sig själva inför den astronomiska kosmos. De undersöker vad det fysiska uttrycket och deras kroppars kommunikativa kvaliteter blir genom att spegla sig i rymdens alienerande tomhet. Tillsammans med kompositören Markus B. Almqvist och ljusdesigner/scenograf Elias Ortiz bjuder de in publiken till ett scenrum utan tak. 


Av och med: Anika Edström Kawaji, Robin Haghi, Markus B. Almqvist och Elias Ortiz Koreografi: Anika Edström Kawaji och Robin HaghiLjud Musik: Markus B. Almqvist Ljus  scenografi och teknik: Elias OrtizSamproduktion: Vitlycke-CPA, Dansens Hus, MDT och KWP-Kunstenwerkplaats Förundersökningen genomfördes med stöd av: Konstnärsnämnden, Region Uppsala, Uppsala Konstmuseum,Bergen Dansesenter och Zengården