23 januari 2024
17.30
Midsommargården, Telefonplan

Hej alla lärare: 
Välkomna på Stjärnkalaset!

Vi vill samla er lärare som vi träffar lite oftare, ni som återkommer till oss med era barn och elever till våra föreställningar. Den här eftermiddagen och kvällen är för er! Så ta med en kollega och kom!

Midsommargården, Telefonplan 3
Tisdagen den 23 januari. Kom gärna 17.30 så hinner vi mingla och ta ett glas alkoholfri cider och snacks. Kl 18.00-19.00 får vi ta del av interaktiva föreställningen MEDELGYMPA av Johanssons Pelagoner och Dans. 

MEDELGYMPA är både en scenkonstupplevelse och ett gympapass. Publiken leds av en gympaledare och via instruktioner i hörlurar. Ta med dig ett glatt sinne och var beredd på att röra lite på dig! Kom gärna i lediga kläder, helst gympakläder. Det finns toalett att byta om på för den som önskar! Vattenflaska är också bra att ta med!

Föreställningen har ett maxantal deltagare, först till kvarn gäller. 
Anmälan via knappen nedan - och boka även in dig på Medelgympa av Johanssons Pelagoner och Dans i samband med anmälan, den ligger under 23:e Högstadiet, Gymnasiet.

Ser fram emot att ses den 23 januari! 
Varmt välkomna! 

STJÄRNKALASET är Teatercentrums egna utbudsdagar för barn- och ungdomsteater. På dessa kan du ta del av medlemsteatrars aktuella utbud (såsom DANSiSTAN/CIRKUSiSTAN). Målgruppen för kalaset är alla kulturombud, lärare eller pedagog inom skola och förskola, konsulent, kultursekreterare, teaterförening eller kultursamordnare: Alla är välkomna att delta och deltagandet är kostnadsfritt.