25, 26 & 27 mars
Föreställningen är ca 1 timme
Årsta Folkets Hus

dans/mellanstadiet

AVIG
med TOBO & Co


Var: Årsta Folkets Hus
När: 25 mars kl 10.00 och 13.00 
När: 26 mars kl 10.00 och 13.00 
När: 27 mars kl 10.00 och 13.00

En dansföreställning om att fatta mönstret och komma till rätta med sig själv, passa in i kroppen, gruppen, rummet och världen. 

På några passar allting alltid perfekt! Alltid rätt, alltid snyggt, aldrig avigt, aldrig för smått eller för stort. Färg, form, linjer, kropp, en perfekt outfit för alla lägen. Medan en annan trasslar med samma knutar som aldrig går att lösa. Hur kan samma tröja var rätt den ena dagen men avig den andra? Avig är ett dansverk för barn i mellanstadiet om att fatta mönstret och hitta den räta sidan, om att komma till rätta med sig själv, passa in i kroppen, gruppen, rummet och världen.

Föreställningen skapas av TUBO & Co och produceras av Smart frilanskooperativ i samarbete med Unga Dramaten och Dansens Hus med stöd av Kulturrådet och Stockholms Stad.  TUBO består av Tobias Ulfvebrand och Hugo Therkelson. Båda är utbildade vid Kungliga Svenska Balettskolan och har förutom flera yrkesverksamma år som dansare, arbetat inom musikfältet som kompositörer. Den kritikerrosade dockföreställningen ”Vill ha hund” blev startskottet deras samarbete där de fick chansen att kombinera deras förkärlek för dans, dockor och musik. Sen dess har samarbetet fortsatt med SNÖ och nu Avig som spinner vidare på deras tidigare verk. 

Medverkande: Oscar Salomonsson / Ninna Oom, Hugo Therkelson, Tobias Ulfvebrand & Jeanette Wren Regi & producent: Martin Hasselgren Koreografi & musik: TUBO (Tobias Ulfvebrand & Hugo Therkelson) Ljuddesign: Hugo Therkelson Scenografi: FWW Arkitektkontor Kostym & attribut: Lisa Kjellgren Almstig Ljusdesign: Michael Forsberg