Vi anpassar samtliga föreställningar efter gällande publikrestriktioner och följer folkhälsomyndighetens riktlinjer.


FÖRESTÄLLNINGAR FÖR LÅG- MELLANSTADIET

CHRISTINA TINGSKOG -URSÄKTA SA MÅNEN

Ålder: 7-9 år. 1 skolklass/föreställning (max 32 barn)
När:
19 april kl.10.00 & 12.30 Danscentrum, Jungfrugatan 7b
4-6 maj Kulturhuset Höjden, Östberga.
Längd: 45 min inkl publikaktivitet.
BOKA

En visuellt äventyrlig dansmusikal med musik för leksaksinstrument av Daniel Nelson samt texter- och seriebilder av Sara Granér.
Foto: Christina Tingskog

Christina leker med och blandar uttryck och kontext från dans, musikal, opera och teater. Hennes föreställningar uppskattas för humor, underfundighet, publikkontakt och ett starkt fysiskt uttryck. 

ARENA BAUBO/KATJA SEITAJOKI - KÄRRKOSMOS

FÖRESTÄLLNING I STOCKHOLMS LÄN
Ålder:
10-12 år.
När: 17-18/5 kl.10.00 & 13.00
Var: Nacka! Föreställningen presenteras på ett kärr, alltså inte på en scen
Längd: 45 min
OBS FULLBOKAT!

Kärrkosmos är en interaktiv föreställning, ett ljudlandskap som bubblar av surt vatten, lukter och skiftande färger som tar plats i en våtmark. Genom att kamouflera sig i kärret får deltagaren undersöka flora och fauna samt träskets alla mystiska ljud och rörelser. Vi frågar oss om man, genom att kamouflera sig som ett djur, en insekt eller en växt, kan närma sig naturen och utmana de perspektiv som ger människan herravälde över naturen. I en tid av klimatutmaningar förenar vi konstnärliga, vetenskapliga och filosofiska perspektiv i en koreograferad ljudinstallation.
Foto: José Figueroa

CLAIRE PARSONS -SOON SWOON

Ålder: Mellanstadiet
När: 27-30/4 kl.09.30 & 11.00
Scen: Vällingby Folkets Hus
Boka: olle@vallingbyfh.se

I ett blått rum med svart spegelgolv och grekiska kolonner möter vi två personer. Eller – är dom tre?Tillsammans tar dom sig till några parallella verkligheter där de möter översvallande känslor, egensinne och mod. SOON SWOON är dans, jonglering och mim utifrån stora och små känslor. En suggestiv scenkonstupplevelse för alla från 9 år.
Foto: Martin Skog

Claire Parsons Co. är ett prisbelönt danskompani som gör finurlig och elegant scenkonst för barn. Lustfyllda rörelser och fantasifulla iakttagelser av livet gör berättelserna angelägna för publik världen över. 

Vår ambition har sedan starten varit att skapa fler företag drivna helt av passion och yrkesskicklighet. Vi är alla fria designentreprenörer som delar kunskap och värde med varandra.