Vi anpassar samtliga föreställningar efter gällande publikrestriktioner och följer folkhälsomyndighetens riktlinjer.


FÖRESTÄLLNINGAR FÖR FÖRSKOLAN

KOMPANI SPINN - MIRAMOS

GÄSTSPEL FRÅN GÖTEBORG
Ålder: Från 4år
Var: Hallen/CCAP i Farsta. Mårbackagatan 11, Telestaden
När: 22-23 feb kl.09.30 & 10.45
Längd:
Boka: marie.ehrenbage@stockholm.se

I Miramos får du möta fyra fantasifulla varelser som är på tillfälligt besök här på vår blågröna planet. Nyfiket och undrande utforskar de världen. Men vart kommer de ifrån och vad gör de egentligen här?
Miramos är en magisk och lekfull resa utanför tiden, bland färger, former och fantasier. Om att våga närma sig och till slut kanske bli vän med någon som inte ser ut som du gör.
Foto: Lina Ikse

Spinn bildades 2010 av konstnärliga ledaren Veera Suvalo Grimberg och är ett internationellt danskompani som arbetar med svenska och internationella koreografer och tonsättare. Kompaniet arbetar med människor som är intresserade av konstnärlig dialog och som vill undersöka och utveckla sitt eget konstnärliga uttryck.
Koreografi: Torgunn Wold
Dansare: Izabell Makiela, Felicia Sparrström, Annika Vestel, Britta Kangas 


NALLE CLOWN - HAR FJÄRILAR I MAGEN

Max 20 barn våren 2021
Var: Utomhus Östberga torg
När: 15/2 9.30 & 10.30 16/2 9.30 & 10.30 17/2 9.30 & 11.00
Längd: 30 min
BOKA

Följ med på Nalle Clowns upptäcktsfärd bland fjärilar och andra magiska ting! Möt humor, värme och clownens klassiska väska fylld med förundran. Nalle Clown är en språklös föreställning anpassad för alla åldrar.
Foto: Camilla Käller

Nalle Clown är grundaren av Clowner Utan Gränser och har 20 års erfarenhet av att sprida skratt, cirkus och magi till barn och deras familjer över hela jorden. När Nalle Clown inte är ute på turné så arbetar han som regissör på Grönlands Nationalteater och som självutnämnd clownprofessor på Stockholms konstnärliga högskola i Stockholm.

CHRISTINA TINGSKOG - URSÄKTA SA MÅNEN

Ålder: 4-6 år. 1 grupp/föreställning
När:
19 april kl.10.00 & 12.30 Danscentrum, Jungfrugatan 7b
4-6 maj Kulturhuset Höjden, Östberga.
Längd: 45 min inkl publikaktivitet.
BOKA

En visuellt äventyrlig dansmusikal med musik för leksaksinstrument av Daniel Nelson samt texter- och seriebilder av Sara Granér. Längd 45 min inkl publikaktivitet.
Foto: Christina Tingskog

Christina leker med och blandar uttryck och kontext från dans, musikal, opera och teater. Hennes föreställningar uppskattas för humor, underfundighet, publikkontakt och ett starkt fysiskt uttryck.